Frequently Asked Questions

How can we help you?

EasyTac

EasyTac downloader is geschikt voor alle personen en bedrijven die willen downloaden, bekijken en hun digitale tachograaf gegevens op te slaan. EasyTac downloader kan worden gebruikt met enkele voertuigen of grotere vloten te helpen voldoen aan de wetgeving de overheid voor de digitale tachograaf.

Neen, er is enkel de eenmalige aankoop van de EasyTac software.

EasyTac downloader is zeer eenvoudig te installeren steek gewoon de USB in en volg de instructies op het scherm. Evenals een uitgebreide user-guide, een gedrukte quick–start guide is inbegrepen in het pakket. Als dat niet lukt ons support team is hier om te helpen!

EasyTac downloader bevat een functie om een back-up van al uw chauffeur en voertuig-bestanden naar een opgegeven locatie, zoals een cd, memory stick of een gedeelde netwerklocatie.

Als alternatief kunt u het bestand downloaden bestemming kan veranderen naar een gedeelde netwerklocatie en gebruik uw bestaande server faciliteiten om een back-up te maken van uw bestanden.

Ja, EasyTac software biedt je een onbeperkt aantal chauffeurs en vrachtwagens.

Nee , gegevens kunnen niet van een bestuurderskaart worden verwijderd, kan het alleen worden gekopieerd. Dit is om ervoor te zorgen dat de handhaving officieren toegang hebben tot uw gegevens wanneer dat nodig is. Eenmaal vol, overschrijft de tachograaf unit gewoon de oudste gegevens met nieuwe informatie.

VU download apparaten aansluiten op de auto-eenheid en kopieer de opgeslagen gegevens van de digitale tachograaf klaar voor overdracht naar een PC.

Het downloaden van alle VU gegevens kan meer dan 45 minuten in beslag nemen. Dit is voornamelijk te wijten aan de hoeveelheid gegevens die zijn opgeslagen op het apparaat en de trage communicatie-interface. Om langdurige downloads te voorkomen, hebben apparaten zoals de Digidown een knop om een kortere periode van gegevens, meestal de laatste 92 dagen te downloaden, waardoor de download tijd vermindert tot minder dan 25 minuten per voertuig.

U zult uw bedrijf kaart nodig om uw gegevens te downloaden uit het voertuig.

 1. Open EasyTac op de computer waar EasyTac origineel geïnstalleerd staat.
 2. Klik op ‘Help’ –> “Register for support and fill in the registration form” dat opent
 3. Ga terug naar EasyTac en klik op ‘Help’ –> About EasyTac…
 4. Houd de ALT-toets ingedrukt en druk op de “L”-toets
 5. Kies “YES” om de licentie te resetten en plaats dan de “Software Activation Card” in de smart card lezer
 6. Verwijder EayTac van de oude computer
 7. Download en installeer de meest recente EasyTac versie via deze link.
 8. Open EasyTac en plaats de “Software Activation Card” wanneer daarom gevraagd wordt.
 9. Als je beschikt over een actieve internetverbinding, kies dan de eerste optie (online request), indien niet, kiest u de tweede optie (manual request)
 10. Nadat u één van de twee opties voltooide kan u de reactivate code per mail verwachten binnen de 2 werkdagen
 11. Wanneer je de reactivate code goed hebt ontvangen, open u EasyTac, plaatst u de “Software Activation Card” en kiest u de derde optie (code already received) and geeft u de re-activatie code in.
Have more questions?

Contact us at
info@transresearch.be